Aeiendom

Alle eiendommer > FAUSKE > Bringebærveien 3A

Bringebærveien 3A, FAUSKE

  • Pris 4190000 kr
  • Boligtype: Tomannsbolig

Ansvarig megler Stian Wikstrøm Mobil 99542398 E-post stian@aeiendom.no

Ny stilren tomannsbolig i et av Fauskes nyeste boligfelt. 1/2 solgt

Ny stilren tomannsbolig i et av Fauskes nyeste boligfelt.
Boligen blir oppført etter nyeste standard med stort fokus på optimale løsninger med god plass på nærmere 140 kvm, store og lune utplasser, gode materialevalg samt praktiske og tekniske installasjoner som vil sørge for et behagelig eierskap.
I første etasjen har du livsløpsstandard med alle funksjoner på ett plan slik at du kan bo her hele livet uansett behov.
Boligen har ellers en innholdsrik planløsning med hele 4 soverom, 2 bad ,2 stuer og eget vaskerom/teknisk rom. Romslig takterrasse på ca. 40 kvm og fine uteområder på 1. plan.
Eiendommen leveres med ferdig opparbeidet uteområdet og gruset innkjørsel. Fin og enkel lettstelt tomt som krever lite vedlikehold slik at du kan trekke deg tilbake og fokusere på de gode tingene i hverdagen.
Boligen har et moderne uttrykk med slette vegger, åpen stue og kjøkkenløsning samt store vinduer som gir trivsel, lys og velvære.
Støpt plate i carport med tilknyttet sportsbod med strømtilførsel for el billader. Tilgang på vann fra utekran til gårdsplassen. Sensorstyrt utebelysning rundt boligen og i carporten.
Prosjektet vektlegger helhetlig kvalitet ned til detaljnivå. Ferdig gulv i 1. etg. består av typen Berry Alloc og flis på våtrom opp til kr. 300 pr kvm ink mva som kan velges av kunden. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom i 1.etg og på bad i 2. etg.
Kjøkkenet er hjerte i boligen. Vi har derfor valgt å levere kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Electrolux som standard Om du ønsker å forme ditt eget drømmekjøkken som passer akkurat dine behov er vi behjelpelig med utformingen.
Badet inviterer til den perfekte start på morgenen med flislagt gulv, vannbåren varme, regndusj og Sigdal innredning med god skapplass.
Boligen blir oppført etter nyeste tekniske forskrift. De tekniske kravene omhandler blant annet bedre isolasjon, balansert ventilasjon, vannbåren varme, flere e-uttak, høyere krav til brannsikkerhet m.m. Dette gir en trygghet til deg som kjøper.
I Bringebærveien vil du få alle fordelene av ny boligstandard og et enklere liv, hvor du ikke trenger å tenke på vedlikehold eller oppussing på mange, mange år.
Innhold/areal:
Bruksareal: 137,6m2
P-rom: 132,1m2.
Boligen inneholder:
1. etg:
Overbygget inngangsparti, entre, bad, soverom, vaskerom/teknisk rom samt stue og kjøkken med åpen løsning. Skyvedør til uteområde med platting.
2. etg:
3 soverom, bad samt stue med utgang til takterrassen.
Boligen er planlagt ferdigstilt februar 2021.
Velkommen til Infomøte Onsdag 4 mars kl. 18.00 på Aeiendom, Storgaten 59, Fauske.

Boliger

  Soverom Etg P-rom BRA Pris
  5 2 132 m² 137 m² 4190000 kr
  5 2 132 m² 137 m² 4190000 kr

Se eiendom i kart

Bringebærveien 3A, FAUSKE Se komplett salgsoppgave Bestill salgsoppgave